Wat is een kredietkaart

On August 23, 2010, in Handige Weetjes, by kredietkaarten-vergelijking.be
0

De gewone debetkaart is de meest verspreide betaalkaart. Hiermee gaat het geld direct na de verrichting van uw rekening. Dit in tegenstelling tot de privatieve kaarten en de kredietkaarten, al dan niet met kredietopening.

Met een kredietkaart geniet u uitstel van betaling. Gratis of tegen betaling. Met de courante kredietkaart worden uw uitgaven maandelijks vereffend. U haalt er geld mee uit de muur; mogelijk grotere bedragen dan met de gewone debetkaart. U bestelt tickets voor uw favoriete festival en reserveert uw vlucht – online of per telefoon – voor een bestemming naar keuze. U betaalt een romantisch dinertje, zet u zelf eens in het nieuw, … in binnen- én buitenland.

Kredietkaarten met een kredietopening bieden u dezelfde mogelijkheden, met de optie tot spreiding van betaling. Tegen een bepaald intrest, uiteraard.

Privatieve kaarten zijn kredietkaarten met een kredietopening. Ze zijn gelinkt aan een supermarkt, winkelketen of postorderbedrijf. Voor dit type kredietkaarten gelden speciale gebruiksvoorwaarden.

 

Handige links

Visakaartkaart aanvragen

American Express aanvragen

Comments are closed.


Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Archives

All entries, chronologically...